Tuchel, molt enfadat al final del partit
Tuchel, molt enfadat al final del partit (Reuters)
Lliga de campions

El Bayern assegura que l'àrbitre assistent els ha demanat perdó per l'acció del gol anul·lat contra el Reial Madrid

Així ho han desvelat De Ligt i l'entrenador Tuchel després del partit en què se'ls ha anul·lat un gol en l'últim minut

Redacció Esport3Actualitzat

La decisió d'anul·lar el gol del Bayern de Múnic en l'últim minut del partit contra el Madrid que hauria suposat l'empat a dos i l'accés a la pròrroga, ha estat motiu de polèmica a les files bavareses, especialment perquè han vist com l'àrbitre assistent els ha demanat perdó per l'acció. Així ho han desvelat De Ligt i Tuchel després del matx.

Matthijs de Ligt ha explicat que "si és fora de joc, és fora de joc. Però si no està clar, has de seguir jugant. Crec que ha estat un gran gran gran error". I encara afegeix:

"L'àrbitre assistent m'ha demanat disculpes i ha dit que havia comès un error. No vull culpar l'àrbitre, no soc d'aquest tipus de persones. El Madrid mereix passar a la final perquè ha guanyat, i si així són les regles, així són les regles."

 

L'entrenador del Bayern, Thomas Tuchel, s'ha lamentat que "gairebé ho teníem. Felicitats al Reial Madrid", però s'ha mostrat contrariat perquè "ha estat una decisió desastrosa de l'àrbitre i de l'assistent".

Ha coincidit amb De Ligt amb la reacció de l'àrbitre assistent.

"Ens ha demanat perdó, però això no ajuda. En un partit d'aquesta categoria, apujar la bandera en una decisió com aquesta a l'últim moment... i l'àrbitre xiulant... és una mala decisió i va en contra de les regles. Un desastre."
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut